1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Klimaatbeheersing

alle diensten onder één dak

Wij ontzorgen en beperken vervolgschade.

Drogen, koelen, verwarmen en ventileren

Onze tijdelijke klimaatoplossingen bestaan uit het beheersen van de temperatuur en vochtigheidsgraad op allerlei locaties. We doen dit door te drogen, koelen, verwarmen en ventileren, daarbij maken we gebruik van een op afstand af te lezen online meetsysteem (e-meten).

Wanneer de klimaatomstandigheden op een bepaalde locatie aangepast moeten worden zijn er aanzienlijke kennis, mensen met ervaring en de juiste technologie nodig om de gewenste omstandigheden te creëren. Hieronder vallen ook uitgebreide kennis van bouwconstructies, luchtstromen, ventilatie vereisten, de invloed van plafondhoogte en het effect van buitentemperatuur en luchtvochtigheid. Polygon heeft de kennis, mensen en technologie in huis om altijd de juiste oplossing te leveren.

Geavanceerd meetsysteem

Wij meten continu of de juiste klimaatomstandigheden worden behaald. Zodra ons geavanceerd systeem afwijkingen, potentiële knelpunten of storingen signaleert neemt een van onze technici actie.  Onze oplossingen stellen de bedrijfscontinuïteit veilig, zorgen voor beheersbare risico’s en creëren de juiste leef- en werkomgeving.

Contact

Van Soest komt naar u toe en helpt u verder!

088-7428500

info@vansoestcalamiteiten.nl